ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

QUÈ SÓN I COM S'ORGANITZEN

ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Us presentem les activitats extraescolars per al curs 2017-2018. L’oferta és conjunta per tots els alumnes de l’escola i la seva organització depèn de l’Escola  i de l’Ampa.

 

Totes aquestes activitats es fan un cop acabat l’horari escolar, és a dir, a partir de les 17:00h i fins les 18:30h, excepte alguns cursos d’anglès i d’altres activitats com música que es faran al migdia.

 

Cada tutor de curs s’encarrega de lliurar els nens al monitor de la activitat i són els pares els que han de recollir-los directament a l’escola, o bé, en el cas de Natació a les instal·lacions pertinents.

 

Activitats ofertes

Podeu consultar totes les activitats extraescolars clicant aquest enllaç.

 

Aquestes són les activitats disponibles, per dia i edats, per al curs 2017-2018

Tarifes

PREGUNTES SOBRE LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

NORMATIVA GENERAL

 • Les activitats de bàsquet, escola de bàsquet, voleibol, escola de voleibol, futbol i escola de futbol començaran a partir del 25 de setembre. La resta d’activitats començaran a partir del dia 2 d’octubre. Pot ser necessari que els equips Federats comencin abans la pretemporada.
 • En totes les activitats, els grups tenen fixat un nombre mínim i màxim d’alumnes per poder-se dur a terme i poden estar subjectes a modificacions d’hora i/o dia, en funció del nombre d’inscrits. En cas que no s’arribi al nombre mínim o es superi el màxim, us ho comunicarem via e-mail o telefònica.
 • Les inscripcions es tramitaran per rigorós ordre d’inscripció.

NORMATIVA BÀSQUET, FUTBOL I VOLEIBOL

 • Bàsquet, Voleibol i Futbol de competició: Al més d’octubre es cobrarà l’import de la fitxa de participació en les competicions.
 • Quan un/a alumne/a s’incorpori de nou a un equip esportiu existent, pot quedar exempt de jugar els partits durant el primer trimestre per a adaptar-se a l’equip. La decisió final quedarà en mans del tècnic corresponent.
 • Futbol: Cobrament gestionat directament per la empresa organitzadora: Escolesport. A l’inici de l’activitat s’entregarà a cada alumne una fitxa d’inscripció que s’haurà de retornar emplenada a Escolesport (escolesport@movistar.es). Aquest correu electrònic també restarà a disposició de les famílies per resoldre qualsevol dubte relacionada amb l’activitat.

NORMATIVA PER NATACIÓ

 • Natació: Es realitzarà a les instal·lacions poliesportives del Col·legi Santa Isabel, entrada pel Carrer dels Vergós, 42-44. Els alumnes hauran de dur: banyador, barnús o tovallola, casquet de bany i xancletes. Els nens i nenes aniran a peu acompanyats per monitores. Hauran de ser recollits pels seus familiars, puntualment, a les 18.15-18.30h a la piscina (l’activitat en si es realitza de 17.30h a 18.15h)

NORMATIVA PER ANGLÈS, ALEMANY I XINÈS

 • Anglès i Alemany: Cobrament gestionat directament per la empresa organitzadora: Kiddo. A l’inici de l’activitat s’entregarà a cada alumne una fitxa d’inscripció que s’haurà de retornar emplenada a Kiddo (info@kiddobarcelona.com). Aquest correu electrònic també restarà a disposició de les famílies per resoldre qualsevol dubte relacionada amb l’activitat corresponent.
  • Nota: En l’activitat extraescolar d’alemany es farà servir un llibre de text que cada família haurà d’adquirir abans de començar les classes
 • Xinès: Està previst que el cobrament es faci en 9 quotes, d’octubre a juny.

NORMATIVA PER INSTRUMENT MUSICAL I SENSIBILITZACIÓ MUSICAL

 • Instrument Musical: Neix aquest curs aquesta nova activitat amb moltes ganes i il·lusió arrel de la demanda de les famílies a l’enquesta d’extraescolars que vam enviar al mes de maig. Oferirem una oferta variada i adaptada a cada edat.
  • Sensibilització Musical per els més petits, on podran gaudir del descobriment de la música, i fins i tot començar a fer rodes d’instruments i començar a aprendre llenguatge musical.
  • Instrument musical a partir de 3r de Primària, on continuen coneixent el llenguatge musical, toquen l’instrument triat i comencen a tocar en grup bases rítmiques entre diferents instruments.
 • És provable que a partir de 4t o 5è de Primària sigui necessari una major dedicació horària per l’alumnat que ja ha fet cursos previs d’aprenentatge musical, per lo que el número de sessions setmanals haurà d’incrementarse, preferentment en horari de migdia.

COM PODEU CONTACTAR AMB L'AMPA?

Associació de Mares i Pares d’Alumnes del col·legi Santa Dorotea

Adreça: Passeig de Sant Joan Bosco, 24, 08017 Barcelona
Telèfon despatx: (+34) 932 03 28 92
Correu electrònic: junta@ampasantadorotea.org

Fútbol 100%
Bàsquet 100%
Volei 100%
Sensibilització musical 100%
Anglès 100%
Alemany 100%
Xinès 100%
Teatre 100%
Arts plàstiques 100%
Atletisme 100%
Ball modern 100%
Pre-esportiva 100%

L’associació

L'Associació de Pares i Mares d'Alumnes del Col·legi Santa Dorotea agrupa els pares i mares o representants legals dels alumnes del centre.

 

Consulta els estatuts de l'associació que regulen les seves finalitats.

         

Junta de l’AMPA

Presidenta: Helena Sayós.

Vice-presidenta: Montse Martra.

Secretària: Eva Ferraz.

Tresorer: Jordi Parés.

Vocals:

  - Mónica Casals.
  - Viviana Costa.
  - Eduardo Llorens.
  - Elisenda Marimon.
  - Alex Masana.