FAQ

PREGUNTES FREQÜENTS DE L'AMPA SANTA DOROTEA

   ATENCIÓ:   Si us plau. consulta les respostes abans de contactar.

Teniu dubtes del funcionament de l’AMPA?

 

En aquest apartat del web podreu consulter les preguntes més freqüents (FAQ) que us poden ajudar a resoldre els dubtes més comuns de l’associació de mares i pares d’alumnes del col·legi Santa Dorotea.

PREGUNTES FEQÜENTS

COM PODEU CONTACTAR AMB L'AMPA?

Associació de Mares i Pares d’Alumnes del col·legi Santa Dorotea

Adreça: Passeig de Sant Joan Bosco, 24, 08017 Barcelona
Telèfon despatx: (+34) 932 03 28 92
Correu electrònic: junta@ampasantadorotea.org

ORGANITZEM EXTRAESCOLARS?

L’AMPA del col·legi Santa Dorotea organitza les activitats extraescolars de cada curs. L’oferta és conjunta per tots els alumnes de l’escola i la seva organització depèn de l’Escola (pre-esportiva, bàsquet, voleibol, futbol, escola de bàsquet, bàsquet federat, escola de voleibol, voleibol federat, escola de futbol i coral) i de l’AMPA la resta d´activitats: natació, anglès (ENGLISH-KIDDO).

Totes aquestes activitats es fan un cop acabat l’horari escolar, és a dir, a partir de les 17:00h i fins les 18:30h, excepte coral i alguns cursos d’anglès que es faran al migdia (13:00h o 14:00h).

XERRADES FEAC

L’AMPA colabora amb el col·legi amb la organització de xerrades FEAC. El programa FEAC vol educar no només des del punt de vista de la família i/o escola, sinó d’una forma més general. L’objectiu és parlar d’aspectes sobre els quals podem actuar. Perquè, per educar un infant cal la família, l’escola i la societat.

SERVEI D'ACOLLIDA

L’escola ens ofereix un servei d’acollida al matí i a la tarda pels nostres fills, facilitant-nos així la conciliació família-feina. Durant el temps d’acollida els fills estan a càrrec d’un/a monitor/a.

MATÍ: Podrem deixar els nens a l’escola a les 8:00 h, o bé, a les 8:30 h., segons les necessitats de cada família, per l’entrada de la “porteria” on les monitores de matí s’encarregaran d’acollir-los.

TARDA: Podrem recollir els nens a l’escola a les 17:30 h, o bé, a les 18:00 h, segons les necessitats de cada família, per l’entrada de la “porteria”.

PODEM CONSULTAR ELS INFORMES ECONÒMICS?

Com a socis de l´AMPA teniu dret a conèixer la informació econòmica de l’Associació.

Podeu accedir a aquesta informació assistint a l’Assamblea General que un cop a l’any es convoca i on s´explica l’estat dels comptes o bé posant-vos en contacte amb nosaltres mitjançant aquest formulari.

ENVIA’NS LA TEVA PREGUNTA

[contact-form-7 404 "Not Found"]

L’associació

L'Associació de Pares i Mares d'Alumnes del Col·legi Santa Dorotea agrupa els pares i mares o representants legals dels alumnes del centre.

 

Consulta els estatuts de l'associació que regulen les seves finalitats.

         

Junta de l’AMPA

Presidenta: Helena Sayós.

Vice-presidenta: Montse Martra.

Secretària: Eva Ferraz.

Tresorer: Jordi Parés.

Vocals:

    - Mónica Casals.
    - Viviana Costa.
    - Eduardo Llorens.
    - Elisenda Marimon.
    - Alex Masana.